У Харківській області депутат побив колегу

У місті Ізюм Харківської області місцевому депутату оголосили підозру за статтею 125 КК України (“нанесення легких тілесних ушкоджень”). Про це повідомили на сторінці райвідділу в мережі Facebook.

За даними слідства, конфлікт між двома народними обранцями стався в службовому кабінеті міськради. Один з них при цьому завдав травми опоненту. Тепер фігуранту загрожує штраф до 850 гривень, громадські роботи до 200 годин або виправні – на строк до року.

“Чемодан, вокзал, Росія”: депутати Харківської міськради влаштували бійку

Нагадаємо, раніше в ТРЦ Nikolsky відвідувач кінотеатру вдарив 11-річну дівчинку. Як повідомляють співробітники ювенальної превенції, компанія з шести школярів у віці 11-12 років перебувала в залі без супроводу дорослих. Діти поводилися голосно, стукали по кріслах, штовхали один одного, не реагуючи на зауваження присутніх та адміністрації. У підсумку один з відвідувачів не витримав та вдарив дитину по нозі, а потім кинув у дівчинку взуттям.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі