Харків’янці призначили тюремне покарання за спробу торгувати наркотиками

Ленінський районний суд Харкова визнав винною 28-річну жінку в незаконному придбанні та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Їй призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури.

Встановлено, що харків’янка, яка вирішила незаконно підзаробити, зв’язалась з адміністратором Телеграм-каналу, прорекламованого серед споживачів наркотиків, та домовилась про придбання заборонених речовин з метою їх подальшого збуту. Жінка отримала поштою посилку — пляшку нібито з машинним мастилом, у якій насправді знаходились згортки з психотропною речовиною PVP, які зловмисниця і повинна була збути у Харкові.

Після цього вона віднесла отриману «посилку» до камери схову одного з харківських супермаркетів, а ключ сховала неподалік від магазину.  Жінка попросила свою знайому забрати у камері схову «посилку», про вміст якої дівчина не знала.  Правоохоронці встановили, що у пляшці з-під машинного мастила було замасковано понад 1,2 кг PVP.

Наразі триває строк на апеляційне оскарження судового вироку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі