Харків’янин домовився з прокуратурою та отримав умовний термін за російську пропаганду

Київський районний суд Харкова виніс вирок чоловіку, який поширював символіку російської “спецоперації”. Фігурант визнав провину та уклав угоду з обвинуваченням. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові затримали корегувальника ворожих обстрілів

За даними слідства, харків’янин створив на власній сторінці в “Одноклассниках” альбоми “Русский Крым” та “Z.V. Победа за нами!”. В період з 26 квітня по 12 травня він публікував там фотографії військовослужбовців ЗС рф та поширював тезу, що тимчасово окупований Крим начебто є “російським”.

Згодом Ігоря Попова затримали. Під час слідства він уклав угоду про визнання провини з прокурором Василем Пановим (раніше той неодноразово укладав угоди з фігурантами справ про співпрацю з рф).

Російський паспорт заступника голови облради Мальованого: СБУ та Єгорова-Луценко озвучили різні версії

Суддя Світлана Муратова затвердила угоду. Таким чином, за поширення матеріалів, що виправдовують російську агресію, чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі з дворічним іспитовим строком.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі