Харківська мерія назвала ще три маршрути, де будуть ходити нові турецькі автобуси

У Харкові вже курсує 36 автобусів, однак очікується прибуття ще 50 “Карсанів”. Після цього їх планують запустити на два наявні й один скасований маршрут. Про це розповіли в пресслужбі мерії.

У Харкові чоловік заліз на дах тролейбуса та зіграв на скрипці (Відео)

Зараз турецькі автобуси курсують по 11 маршрутах. Вони дозволили поліпшити транспортне сполучення з селищем Федірці, Північної Салтівки з мікрорайоном Нові Будинки, центром міста та студентського містечка на Олексіївці.

Тепер їх хочуть запустити ще в трьох точках: №33е курсуватиме від станції метро “Держпром” до вулиці Астрономічної (Військове містечко), №68е – від “Проспекту Гагаріна” до селища Жихар, а №205е – між 602-м мікрорайоном і вулицею Одеською (цей маршрут припинив роботу у 2018 році). Крім того, чиновники продовжили роботу маршруту між П’ятихатками та площею Свободи. Тепер автобус курсуватиме з 5:30 до 23:30.

У Харкові посилять перевірки масочного режиму в метро та наземному транспорті

Нагадаємо, в жовтні 2020 року в Харкові був запущений маршрут громадського транспорту №48, який з’єднав станцію метро “Героїв Праці” та мікрорайон “Північна Салтівка-5”. Тролейбуси курсують через вулиці Бучми, Ромашова, Сердюка, Дружби Народів та Гвардійців Широнінців. На маршрути вийшли тролейбуси з запасом автономного ходу. Місткість транспорту становить до 100 пасажирів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі