Харківська область четвертий день поспіль лідирує по захворюваності COVID-19

За минулу добу коронавірус діагностували у 218 жителів Харківської області. Всього за час пандемії в нашому регіоні коронавірусом захворіли 158 033 людини. Про це свідчать дані пресслужби Міністерства охорони здоров’я.

Перша вакцина від COVID-19, завезена в Україну, викликала тромбоз у жінок – лікар

Харківська область посідає перше місце серед регіонів України за кількістю нових хворих за добу. На другому місці – Чернівецька область (200 осіб), на третьому – місто Київ (183).

За минулу добу в Харківській області від COVID-19 померли дві людини, 105 пацієнтів змогли побороти інфекцію. Всього за час пандемії в нашому регіоні від коронавірусу та пов’язаних з ним ускладнень померли 3804 жителів.

За даними медиків, за добу в Україні COVID-19 заразилися 2265 осіб, 44 громадян померли.

У Харківському університеті відкрили ще один пункт масової вакцинації

Нагадаємо, харківські чиновники прогнозують, що вже на цьому тижні Харків та область можуть потрапити в “жовту” зону карантину. “Ми вже на порозі, два показники вже перевищують норму. Ми чекаємо відповідне рішення, яке буде прийнято на державному рівні наступного тижня, тоді проведемо нашу комісію і всі обмеження набируть чинності. Поки область, як і держава, залишаються в “зеленій” зоні”, – сказав минулого тижня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. За його словами, ні в реанімаціях, ні серед померлих зараз немає жодного вакцинованого пацієнта, що свідчить про ефективність щеплень.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі