Харківська область лідирує за кількістю хворих COVID-19 по країні за добу

За час пандемії в нашому регіоні коронавірус діагностували у 146 011 пацієнтів.

Про це свідчать дані моніторингової системи РНБО. За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області COVID-19 захворіли 328 чоловік. Всього по Україні за добу медики виявили 3395 нових випадків інфікування, 208 осіб – померли, 14987 – змогли побороти вірус.

 

Без глядачів і з фінансовими проблемами: як культура в Харкові пережила карантин

За останню добу найбільшу кількість підтверджених випадків COVID-19 медики зареєстрували в Харківській (328), Дніпропетровській (277) Запорізькій (219), Київській (208) областях та столиці України – (385).

У Харкові запустили чат-бот для безкоштовної допомоги ліками при коронавірус

Нагадаємо, раніше від коронавірусу помер легендарний борець. У кінці грудня Георгію Манучаряну мало виповнитися 64 роки. Колишній начальник харківського УБОЗу мав на своєму рахунку 11 перемог на чемпіонатах світу з боротьби. Останні дні легендарний спортсмен провів у лікарні, де він боровся з коронавірусом.

 

 

 

 

 

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі