Харківська область лідирує за кількістю хворих і померлих від COVID-19 за добу

За минулу добу коронавірус діагностували у 774 жителів Харківської області, 15 осіб померли. Харківська область посідає перше місце серед регіонів України за кількістю нових хворих і померлих за добу. Про це свідчать дані пресслужби Міністерства охорони здоров’я.

У мерії Харкова розповіли, як будуть працювати школи в “жовтій” зоні карантину

Всього за час пандемії в нашому регіоні коронавірусів захворіли 159 293 особи, померли – 3832. Також за минулу добу 187 пацієнтів змогли побороти інфекцію.

За даними медиків, за добу в Україні COVID-19 заразилися 6754 людини, 105 громадян померли. Найбільшу кількість нових хворих зафіксували також у Дніпропетровській (556), Донецькій (460) областях та Києві (456).

У Харкові новий пункт вакцинації відкрили в будівлі університету

Нагадаємо, з завтрашнього дня по всій території Україні вводять “жовту” зону адаптивного карантину. У зв’язку з цим буде заборонена робота тих установ освіти, де менше 80% працівників мають “жовтий” або “зелений” COVID-сертифікат. Також забороняється проведення масових заходів за участю понад одну людину на 4 кв. м площі будівлі або території; заповненість кінозалів і залів інших установ культури більш ніж на 50% місць; заповненість спортзалів і фітнес-центрів більш ніж одна людина на 10 кв. м; заповненість басейнів – більше, ніж чотири людини на одній доріжці для індивідуальних занять або шість осіб для груп. Також забороняється розміщення відвідувачів в закладах громадського харчування на відстані менше 1,5 м за сусідніми столиками і більше чотирьох осіб за столом (без урахування дітей до 18 років); проведення у навчальних закладах масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю учнів більш ніж з однієї групи (класу) і в присутності глядачів. Обмеження не будуть застосовуватися, якщо всі учасники (відвідувачі) і не менше 80% організаторів масових заходів або працівників закладів мають хоча б одне щеплення або діючий (72 години) результат ПЛР або експрес-тестування.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі