Харківська область на порозі “жовтої” зони карантину – ХОДА

За останній тиждень рівень захворюваності COVID-19 в нашому регіоні зріс на 40,3%. Такі дані сьогодні озвучили під час засідання робочої групи ХОДА з питання поширення коронавірусу в області.

Директор Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб Любов Махота повідомила, що протягом останніх семи днів у регіоні лабораторно підтверджено 1204 випадки COVID-19 проти 858, зафіксованих на попередньому тижні.

Народний депутат з Харкова захворіла коронавірусом

Заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк відзначив, що найближчими днями в області необхідно збільшити кількість тестувань на коронавірус.

“Ми стоїмо на порозі “жовтої” зони. В області переважає штам коронавірусу “Дельта” та ми це також повинні враховувати”, – повідомив Черняк.

У Харкові планують провести групову вакцинацію для вчителів

Чиновник також додав, що в найкоротші терміни необхідно опрацювати та вдосконалити використання кисневих концентраторів в установах первинної медико-санітарної допомоги.

Нагадаємо, раніше в Харкові закрилися два пункти масової вакцинації: на вулиці Сумській, 56 (в приміщенні банку “Восток”) і в бізнес-центрі на вулиці Шатілова дача, 4. Як повідомив директор департаменту охорони здоров’я ХОДА Максим Хаустов, центри припинили роботу, оскільки закінчилися договори оренди цих приміщень. Замість них планують відкрити пункти вакцинації за новими адресами.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі