Харківська облрада з ініціативи Товмасяна виділила сім мільйонів гривень на ремонт шкіл

Жителі Липецької об’єднаної територіальної громади попросили голову облради допомогти з реконструкцією соціальних об’єктів. Відповідне рішення було винесено на сесію і сьогодні депутати підтримали його.

Загальна вартість робіт в навчальних закладах становить сім мільйонів гривень. Так, Слобожанський ліцей не бачив капітального ремонту більше 30 років. Там необхідно відновити вестибюль, їдальню, спортзал та інші приміщення, а також купити обладнання для харчоблоку. У школі села Лук’янці потрібно поставити огорожу, а в Стрілече – відремонтувати вхідну групу та фасад. 

Питанням харчування в дитсадках Краснограда займуться силовики – Товмасян 

“Я вдячний депутатам обласної ради за правильне і своєчасне рішення. Ми зобов’язані допомогти громаді для того, щоб ці установи відповідали вимогам сучасності”, – заявив Артур Товмасян.

Нагадаємо, раніше глава облради закликав силовиків розібратися з питанням харчування в дитячих садах Краснограда. Батьки поскаржилися, що малюки з початку року малюки не бачили м’яса, риби і молока. Дошкільнят годували лише овочами, макаронами і кашами. У лютому в деяких установах закінчилися навіть запаси борошна, тому батькам довелося самостійно купувати хліб, щоб діти в садочку не голодували. Артур Товмасян заявив, що питанням харчування дітей вже зайнялися правоохоронці. 

Коментарі