Харківська облрада затвердила новий регламент

Депутати VIII скликання більшістю голосів підтримали рішення. Голосування відбулося в ході сьогоднішньої сесії обласної ради.

За основу запропонованого на розгляд депутатів документа був прийнятий Регламент обласної ради попереднього скликання. Його допрацювали з урахуванням змін у чинному законодавстві України, врахували також удвічі збільшилася кількість заступників голови облради.

На посаду голови Харківської обласної ради висунуто Артура Товмасян – джерело

Новий регламент складається з восьми розділів, 23 глав і 82 статей. У документі визначені основні принципи та діяльності роботи ради, проведення пленарних засідань, повноваження і порядок формування виконавчого апарату ради, види голосування. Зокрема, в новому Регламенті прописана процедура підрахунку голосів відкритого поіменного голосування в разі неспрацьовування електронної системи, а також при проведенні пленарних засідань поза сесійним залом.

Питанням харчування в дитсадках Краснограда займуться силовики – Товмасян

Перш за все Регламент – робочий документ, який регулює діяльність депутатського корпусу, враховуючи як етичні, так і практичні аспекти роботи в комісіях і сесійній залі, процедури розгляду проектів рішень і голосування. Тому Регламент Харківської обласної ради VIII скликання має бути зваженим, зрозумілим і прийнятним для всіх депутатів і співробітників виконавчого апарату “, – підкреслив голова Харківської обласної ради Артур Товмасян. 

Коментарі