Харківська підземка купить рейки з РФ за 31,2 мільйона гривень

Комунальники уклали договір про постачання рейок Р-50. Протягом двох років підрядник повинен поставити 516 одиниць товару для широкої колії. Про це повідомив “Харківський антикорупційний центр”.

У Харківській школі 273 метри паркану відремонтують за 5,6 мільйона гривень

Вартість однієї тонни становить понад 46 тисяч гривень. Постачальником стала фірма “МС Трейд Україна”, яка зробила більш вигідну пропозицію, ніж ТОВ “Партнер Трейдинг”. У торгах також планувала взяти участь компанія Ріната Ахметова “Метінвест-СМЦ”, проте метрополітен не погодився з вимогою змінити тендерну документацію.

Рейки для Харкова будуть поставляти з “Нижньотагільського металургійного комбінату” (РФ). При цьому Київський метрополітен купував аналогічні рейки українського виробництва по 39 тисяч гривень за тонну.

У Харкові на будівництво вольєрів для мавп витратять ще 136 мільйонів гривень

Нагадаємо, раніше харківські комунальники планували витратити на корпоратив 118 тисяч гривень. Зокрема, фірма “Аюніті” за 48 тисяч гривень мала надати в оренду приміщення, стільки ж планували витратити на послуги офіціантів та кухарів, ще у 20 тисяч гривень оцінили роботу барменів. Під час дискусії, мер Харкова Ігор Терехов доручив скасувати сумнівний тендер та проводити “корпоративи за свої кошти”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі