Харківська ТВК знайшла помилки в автобіографії однієї з кандидаток в мери

У Харкові територіальна комісія зареєструвала кандидата в мери від “Європейської солідарності” Олександра Скорика. Ще двох претендентів планують внести до списку найближчим часом. Про це Newsroom повідомила голова Харківської ТВК Олена Матвієнко.

Вибори в Харкові: Терехов подав документи до виборчої комісії

Нагадаємо, заяви від Олександра Скорика та Аліни Мустафаєвої надійшли ще 28 вересня. Однак в автобіографії харків’янки знайшли кілька помилок. Мустафаєва виправила документи, але здала їх вже ввечері 29 вересня. Тому на сьогоднішньому засіданні офіційно оформили тільки кандидатуру Олександра Скорика з ЄС.

Що ж стосується депутата міськради від “Слуги народу” і ще одного претендента на мерське крісло, самовисуванця Сергія Ряполова, то їх зареєструють наступного разу. Засідання має відбутися в п’ятницю або суботу.

 

Харків’яни виявили двійника Кернеса та відправляють його на мерські вибори

Нагадаємо, Сергій Ряполов фігурував у справі про тортури та викрадання людини. Активіст євромайдану стверджував, що над ним знущався тодішній мер Харкова Геннадій Кернес і його охорона. Розгляд продовжувався чотири роки, поки суддя Андрій Антонов не закрив справу через систематичну неявку прокурорів. Пізніше справу поновили й зараз її як і раніше розглядають в суді, попри смерть харківського градоначальника.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі