Харківські силовики затримали колишнього “депутата парламенту ЛДНР”

Контррозвідка Служби безпеки України затримала чоловіка, який причетний до створення “органів влади” на тимчасово окупованих територіях. Йому вже оголосили підозру за статтею 110 КК України (“посягання на територіальну цілісність України”). Про це повідомили на сторінці місцевого СБУ в Facebook.

У Харківській області затримали бойовика “ДНР”, який приїхав до рідних

За даними слідства, уродженець Луганська у 2014 році став “депутатом” так званої “Народної ради ЛНР”, а потім засідав у фейковому парламенті двох самопроголошених республік. У складі цих незаконних організацій він брав участь в ухваленні бойовиками “Конституції ЛНР”. Зараз фігурант затриманий, у нього вилучили документи “псевдореспублік”. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

217892674_138043685121719_8335469755811844586_n.jpg

Фото: СБУ

Нагадаємо, раніше в Харківській області СБУ затримала підозрюваного в роботі на терористів. За інформацією спецслужби, чоловік добровільно відправився на окуповану територію та вступив до лав бойовиків “ЛНР”. Підозрюваний залякував місцеве населення, а також брав участь у бойових діях. Під час нападу на позиції українських військових фігурант був поранений. Пройшовши лікування на території Росії, чоловік розраховував отримати паспорт РФ, проте замість цього отримав термін за поширення наркотиків. Повернувшись в Україну, підозрюваний був затриманий СБУ.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі