Харківські синхроністки посіли третє місце після технічної програми на Олімпіаді в Токіо

Анастасія Савчук, Марта Федина, Ксенія Сидоренко, Катерина Резник, Єлизавета Яхно, Марина Алексєєва, Владислава Алексєєва й Аліна Шинкаренко отримали від суддів 94,2685 бала. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської ОДА.

Харківський боксер програв перший бій і завершив участь в Олімпіаді

Вихованки головного тренера збірної України з синхронного плавання Світлани Саідової зуміли перевершити результат суперниць з Японії, які набрали 93,3773 бала. Вищий результат у технічній програмі виявився у спортсменок команди ROC – 97,2979 бала, друге місце посіли китаянки, які набрали 96,2310 бала.

Харків’янку визнали кращою футболісткою України у 2020 році

7 серпня українські синхроністки представлять на Олімпіаді довільну програму. Після цього будуть визначені переможці та призери цих змагань.

Нагадаємо, раніше вихованка харківської школи тенісу Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо. У підсумковому матчі одиночного розряду перша ракетка України обіграла Олену Рибакіну з Казахстану. Матч тривав 2 години 24 хвилини, рахунок – 1:6, 7:6, 6:4. Еліна Світоліна завоювала п’яту бронзову медаль для України на Олімпіаді-2020 і першу в історії країни олімпійську нагороду в тенісі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі