Харківських чиновників просять прибрати бездомних з переходу метро

Харків’янка звернулася в мерію з проханням розв’язати проблему з бездомними в переходах станції метрополітену “Індустріальна”. За її словами, підземка перетворилася на “притулок” та склад квітів. Документ був опублікований на сайті міськради.

Бомбу в харківському метро не знайшли

За словами жінки, в переходах збираються люди без певного місця проживання, які конфліктують з пасажирами. Харків’янка також скаржиться на сильний запах квітів. У зв’язку з цим вона просить заборонити торгівлю і зберігання їх під землею.

“Квіти в комплексі з бездомними змушують безліч людей задихатися. І взимку, і влітку, коли спека стоїть з ранку і до ночі, взагалі неможливо спуститися, плюс до цього ковбаси теж смердять. Для чого людям цим дихати? Буду дуже вдячна і не тільки я, якщо цей бардак виведуть торгувати на вулицю, а бездомним притулок організують”, — звернулася до міськради Олена Мозгова.

У Харкові просять висвітлити пішохідні переходи

Збір підписів під ініціативою стартував сьогодні, 10 січня. Поки її підтримали чотири користувачі мережі. Для того, щоб петицію розглянув мер Харкова Ігор Терехов, вона повинна зібрати п’ять тисяч голосів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі