Харківський боксер може зустрітися з Усиком на футбольному полі

Ексчемпіон світу Олександр Гвоздик заявив, що може зіграти за “Металіст” на турнірі Winter Cup. Раніше стало відомо, що в змаганні візьме участь інший відомий боксер — Олександр Усик.

Олександр Гвоздик вирішив піти з професійного боксу

“Це було б цікаво, але я погано граю у футбол. Не знаю навіть, не хочеться зашкварюватися. Але в цілому — може бути. Я зараз в Україні та готовий прийняти такий виклик, але не кинути, оскільки не є великим фанатом футболу”, — заявив Олександр Гвоздик.

Харків’янин може виступити на товариському турнірі Winter Cup, який відбудеться в лютому в Туреччині. У складі клубу “Полісся” з Житомира зіграє чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик.

“Трохи страшне слово”, — Світоліна заявила, що не збирається йти в політику

Нагадаємо, раніше призеру Олімпіади вручили в Харкові машину за два мільйони. Тепер Олександр Хижняк є володарем Volkswagen Touareg. Згідно з офіційним сайтом Volkswagen, ціна на позашляховик стартує з позначки 1,924 мільйона гривень. Їздити боксер, який приніс Україні “срібло” Олімпіади, буде на автомобілі з номерами АХ 3333 НН.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі