Під Харковом на місці пожежі рятувальники виявили тіло жінки

Трагедія сталася в смт Безлюдівка. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про пожежу на вулиці Пулінічній, 147 надійшов на спецлінію 5 листопада о 08:55. До місця НП відправили одне відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їхнього прибуття у житловому будинку горів матрац і ліжко. Площа пожежі склала 0,5 квадратних метрів.

У Харківській області понад три години гасили пожежу в приватному секторі

Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло 49-річної жінки. Наразі співробітники ДСНС та правоохоронці з’ясовують причину інциденту.

Під Харковом через піч загинув чоловік

Нагадаємо, раніше в Харкові під час пожежі постраждала пенсіонерка. НП сталася в Московському районі на вулиці Познанська, 4. Коли рятувальники прибули на місце події, з’ясувалося, що у квартирі на першому поверсі горіли коридор, кухня та частина кімнати. Площа загоряння склала 25 квадратних метрів. Під час пожежі постраждала 73-річна господиня квартири. Її з опіками голови, рук, шиї та грудної клітини доставили в опіковий центр.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі