Харківський “Металіст” підписав лівого півзахисника з Сенегалу

Бубакар Траоре раніше виступав за Швейцарський “Санкт-Галлен”. У нинішньому сезоні футболіст провів 15 матчів та віддав одну гольову передачу. Про це повідомили на сайті клубу.

На “матч легенд” Металіста продали понад 21 тисячі квитків

24-річний гравець може виступати як на позиції вінгера, так і лівого захисника. Свою професійну кар’єру Траоре розпочав у молодіжній команді італійського “Торіно”. Потім сенегалець грав за мальтійський “Таршин”, албанську “Теуту” та ізраїльський “Хапоель”.

“Докладу всіх зусиль, щоб допомогти команді досягти поставлених цілей. З нетерпінням чекаю, коли приєднаюся до нового колективу”, – заявив легіонер.

У Харкові планують прооперувати відомого фаната “Металіста”

Нагадаємо, раніше харківський “Металіст” підписав одного з найперспективніших гравців першої ліги. Свою професійну кар’єру вінгер розпочав у молодіжній команді ФК “Маріуполь”, після чого транзитом через луцьку “Волинь” та краматорський “Авангард” опинився в “Гірник-Спорті”. Саме в клубі з Горішніх Плавнів молодий півзахисник зумів заявити про себе, забивши три голи та віддавши дві результативні передачі в 17 матчах. Минулої зими Артур Мурза перейшов в “Оболонь”, де в 32 поєдинках зумів відзначитися 11 разів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі