Харківський музикант Сергій Бабкін заявив, що машину його шофера протаранив п’яний водій

У ДТП біля Сумського ринку постраждав водій, який багато років возить Сергія Бабкіна та його сім’ю. Про це музикант повідомив у своєму Instagram.

Аварія сталася ввечері 8 лютого. За словами Сергія Бабкіна, його водій на автомобілі Toyota повертався до себе додому. Коли стояв на світлофорі, ззаду в нього врізався автомобіль Honda. Від удару машину Toyota відкинуло на інший кінець вулиці.

У Харкові п’яний водій врізався в легковик

“У Хонді сидів нетверезий водій, ви це можете побачити в кінці відео“, — написав Сергій Бабкін.

Його водій розбив голову, і поки на місце їхала слідчо-оперативна група поліції, швидка допомога відвезла потерпілого в лікарню.

“Замість себе на місці ДТП Саша залишив свого друга. Незабаром друг подзвонив і каже: “Сань, у мене таке відчуття, що міняють п’яного водія на тверезого! “, — розповів музикант.

У Харкові п’яний водій вилетів з дороги та перекинувся

Коли шофер Бабкіна повернувся на місце, водія Honda вже не було.

“Слідчі дали Саші підписати папір, в якому на місці: дані водія Хонди стояв прочерк. Слідчо-оперативна група сказала, що будемо з’ясовувати, хто був за кермом“, — розповів Бабкін.

Пізніше з’ясувалося, що страховка на автомобіль Honda не оформлена. Крім того, Сергій Бабкін стверджує, що водій цієї машини не виходить на зв’язок. У поліції інформацію поки не прокоментували.

Нагадаємо, за інформацією пресслужби Управління патрульної поліції, медики швидкої допомоги забрали з місця ДТП водія та пасажирку з Toyota, а також водія автомобіля Honda. Аварія сталася на перехресті вулиць культури та Трінклера.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі