У Харкові правоохоронці розслідують загибель рибалки в кар’єрі

Слідчі порушили кримінальне провадження за фактом загибелі 44-річного чоловіка. Про це 1 жовтня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Як раніше повідомляв Newsroom, у вихідні рятувальників залучили для вилучення тіла чоловіка, який потонув у кар’єрі “Дружба” на проспекті Гагаріна.

Відомо, що увечері 9 жовтня 44-річний чоловік пішов на риболовлю і не повернувся. Його пошуки тривали рівно два тижні, а виявив зниклого інший рибалка, який ловив рибу у кар’єрі. За допомогою гумового човна рятувальники дістали тіло з води і передали слідчим для проведення слідчих дій.

У поліції кажуть: слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили. Кримінальне провадження відкрили по ст. 115 ( “умисне вбивство”) КК України. Пізніше справу можуть перекваліфікувати.

“Бився з дітьми, бив цеглою і палицею”: що відомо про підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві шестирічної Мілани Третяк. Тіло дитини знайшли в покинутій будівлі на території Старого Салтова 28 липня. Незабаром силовики затримали підозрюваного, ним виявився 13-річний сусід убитої Богдан Ф. Сам підліток розповів старшим сестрам, що в той вечір з ними був дорослий чоловік, який сам запропонував убити Мирославу. Сусіди хлопчика припускають, що він міг бажати смерті дівчинки в якості помсти за образи від її родини.

Коментарі