Харківський блогер набив на сідниці тату з експрезидентом України

Євген Івашко, який відомий в мережі під ніком Panini, незвично відреагував на новину про повернення колишнього гаранта Петра Порошенка з-за кордону. Про це стало відомо 12 січня з соціальних мереж.

Відеозапис з тату-салону був опублікований відразу в декількох міських Telegram-каналах.

“На честь приїзду Петра Порошенка 17 січня я вирішив набити “татуювання”, — розповідає блогер.

Суд обрав запобіжний захід блогеру, який плюнув у патрульного

Після цього на записі можна побачити, як на сідницю харків’янина накладають два трафарети — спочатку з портретом ексгаранта, а потім з ґратами. Підпис під малюнком говорить: “А у в’язниці зараз макарони”.

Раніше Євген Івашко, більш відомий як Panini, набив на обличчі напис “Кернес — жив”. Свій вчинок він пояснив тим, що йому приснився сон з градоначальником. Однак через пів року блогер звів напис та запропонував бажаючим розмістити свою рекламу на цьому ж місці.

Порошенко розповів, коли планує повернутися в Україну (Відео)

Нагадаємо, 17 грудня слідчі ДБР спробували вручити Порошенку підозру щодо “вугільної справи” — про торгівлю вугіллям з терористичними організаціями на Донбасі. Але колишній глава держави банально втік від слідчих, не прийнявши папір з підозрою. Пізніше стало відомо, що Порошенко того ж вечора спішно покинув країну та полетів до Туреччини. Пізніше ексгарант обіцяв повернутися. Прихильники планують зустрічати Петра Порошенка на українській землі 17 січня.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі