Харківський кіт став зіркою: Брітні Спірс запустила в соцмережі байдужого Степана

Кіт Степан, який живе на Салтівці, став світовою зіркою. Відома попспівачка Брітні Спірс запостила його знімок на своїй сторінці в Instagram. За добу запис зібрав понад мільйон лайків та тисячі коментарів.

Співачка написала, що повернулася зі зйомок фільму “Ідол”.

“У ньому гарантовано будуть хіти та безліч яскравих моментів. А якщо ви раптом втратите зі мною зв’язок, то знайте, я можу де-небудь зависати з цим котом”, – написала Брітні Спірс.

snimok_ekrana_ot_2021-11-25_09-18-02.png

Господиня Ганна в одному з інтерв’ю розповідала, що Степану 13 років. Його підібрали на вулиці місячним кошеням. За словами господині, він любить їсти сиру яловичину, спати та “носитися по квартирі, попри свій вік”. У 2019 році у нього з’явився власні акаунти в соцмережах. Зараз в Instagram у Степана – понад 600 тисяч підписників.

ТОП-5 популярних блогерів: що постять та скільки заробляють харків’янки в мережі

Дівчина розповіла, що ідея контенту з’явилася випадково. Одного разу вона замовила піцу, Степан застрибнув на стілець та сидів біля їжі з незвичайним виразом морди.

snimok_ekrana_ot_2021-11-25_09-10-24.png

“Степан любить сидіти на цьому стільці та часто там засинає. Якщо це зняти, то виходить забавно, тільки келихи міняй”, – розповідала Анна.

snimok_ekrana_ot_2021-11-25_09-10-00.png

На знімках декорації постійно змінюються: торти, фрукти, коктейлі та тістечка. Залишається тільки одне – повна незацікавленість Степана та сумний вираз обличчя.

ТОП-6 найпопулярніших тік-токерів Харкова

Раніше Newsroom відшукав найпопулярніших тік-токерів Харкова та з’ясував, хто вони такі та чим чіпляють підписників.

 

Коментарі