Харківський політех запрошує школярів на майстер-класи з технологій та природничих наук

У НТУ “Харківський політехнічний інститут” з 17 по 28 січня пройдуть шкільні “Канікули в стилі STEMCamp School”. Протягом двох тижнів проходитимуть лабораторні роботи, воркшопи, наукові лекторії та майстер-класи з хімії, технологій, біології, фізики та математики. Як повідомили Newsroom у вузі, заходи розраховані на учнів середніх і старших класів, початок о 15:00 та 16:00.

У мерії розповіли, коли у харківських школярів закінчиться навчальний рік

Школярам зможуть дізнатися про полімери, біотехнології, де народжується блискавка, взяти участь у створенні розумного енергоефективного будинку. Лекції та майстер-класи проходитимуть в електротехнічному корпусі НТУ “ХПІ”: вул.Кирпичова, 2, коворкінг “Арсенал Ідей Україна”. Участь безкоштовна.

Заходи будуть проходити з урахуванням карантинних обмежень: всім учасникам потрібно бути в масках, повнолітніх пустять при наявності Covid-сертифіката. Кількість місць на кожній зустрічі буде обмежена до 30 осіб. Реєстрація бажаючих проводиться за телефонами: +380634712705 та +380662129402.

rozklad1_1.png

rozklad2_0.png

 

Харківські рятувальники нагородили 16-річного школяра та сусіда, які врятували з пожежі стареньку з дітьми

Нагадаємо, в суботу, 15 січня, в Харкові пройде традиційна хода колядників та вертепів. Воно почнеться в суботу опівдні від станції метро “Площа Конституції”. Учасники пройдуть вулицею Сумською до Харківського національного театру опери та балету і на його щаблях заспівають одну з найвідоміших колядок.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі