Харківський школяр, який виявив доброту до пожежних, отримав у нагороду політ на літаку

Харківський школяр Олександр Ходухін допоміг бійцям ДСНС під час гасіння пожежі при сильній спеці. За це хлопцю вирішили віддячити співробітники Цивільного повітряного патруля. Про вчинок і нагороди льотчики розповіли на своїй сторінці в Facebook.

За порятунок матері та двох дітей нагородили машиніста харківського метро

Спершу увагу до вчинку підлітка привернули користувачі соцмереж. У Telegram-каналі “Харків 1654” був опублікований пост із закликом подякувати хлопця за небайдужість.

“У Харкові школяр побачив, як пожежники по цій спеці гасять пожежу, та мовчки пішов купити їм води. Ніде це не афішував, просто взяв і зробив”, – написав автор публікації.

У той же день співробітники повітряного патруля запросили Олександра та його батьків на екскурсію на аеродром. Підлітку та його близьким також запропонували побачити місто з висоти пташиного польоту. Сьогодні в соцмережі було опубліковано відео з кабіни літака, де підліток знаходився разом з мамою.

“Друзі! Робіть добрі справи – вони до вас обов’язково повернуться. Разом до перемоги! Слава Україні!” – звернулися до харків’ян в повітряному патрулі.

 

Нагадаємо, раніше Матвій Глазунов з міста Ізюм на Харківщині став одним з переможців “Чілдрен Кінофест-2021”. Підліток отримав премію в розмірі 15 тисяч гривень. Робота Матвія Глазунова отримала нагороду як Найкращий український дитячий фільм року. “Мелісса” розповідає про добру відьму, яка вирушила в ліс, щоб знайти інгредієнти для свого магічного зілля. Що цікаво, автор є самоучкою  та технологію створення стрічки дізнався з роликів в інтернеті.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі