Харківському прокурору подарували 450 тисяч гривень

Начальник відділу в управлінні процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури отримав у подарунок велику грошову суму. Дарувальницею стала родичка співробітника правоохоронних органів. Про це стало відомо з реєстру НАПКА.

ТОП-7 найбагатших харківських суддів

Як стало відомо сьогодні, Олександр Цімбалістенко зареєстрував повідомлення про істотну зміну в майновий стан. Він вказав, що отримав в подарунок 450 тисяч гривень. Гроші йому передала Ірина Цімбалістенко. У декларації чоловіка не вказано, ким вона є.

Згідно з документами, прокурору належить дві квартири в Харкові (причому одну він купив в 2016 році всього за 53,5 тисячі гривень) та гараж. У нього також є право користування двома автомобілями – Suzuki Vitara (їм володіє дружина), а також Mitsubishi Outlander (власник – вищезгадана Ірина Цімбалістенко). Торік силовик заробив 1,27 мільйона гривень, а його дружина – 300 тисяч у національній валюті.

Директора оборонного заводу затримали за підозрою в дачі хабаря прокурору

Нагадаємо, раніше судді подарували квартиру вартістю 1,5 мільйона гривень. Про це стало відомо 10 вересня через матеріали, опубліковані на сайті Національного агентства з протидії корупції. Служителька Феміди Наталія Єрмак обзавелася квартирою в Харкові площею 82,7 м кв. Придбання вартістю 1,5 мільйона гривень вона вказала як подарунок від Валентина Єрмака.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі