У Харкові під час пожежі врятували двох пенсіонерів

У неділю, 6 лютого, о 17: 13 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Шевченківському районі міста. Займання сталося у квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхівки по вулиці Ляпунова, 7.

У Харківській області на місці пожежі знайшли тіло пенсіонерки

Як повідомили в облуправлінні ДСНС, на місце виїхали два відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах. У квартирі горіли меблі та домашні речі на кухні. Загальна площа пожежі склала близько півтора квадратного метра, проте загоряння супроводжувалося сильним задимленням. Рятувальникам довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 76-річного чоловіка та 75-річну жінку. Від госпіталізації вони відмовилися. Причина виникнення пожежі встановлюється.

У центрі Харкова загасили пожежу в студентському гуртожитку (Фото)

Нагадаємо, раніше Ленінський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід всім чотирьом обвинуваченим у справі про пожежу в будинку престарілих “Золотий час”. Адміністратора, двох керуючих та власника будівлі залишили під вартою ще на 60 днів. Пожежа в приватному будинку престарілих “Золотий час” в районі Холодної Гори сталася 21 січня 2021 року. В результаті трагедії 15 людей загинули на місці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі