Харків’янин просить мерію обмежити їзду на велосипедах у парках

На сайті харківської міськради з’явилася петиція про додаткові обмеження в місцях відпочинку. Автор пропонує заборонити використання велосипедів, гіроскутерів і електросамокатів у парках. Документ був опублікований 14 червня.

Момент стрибка хлопця з кабінки канатки в Харкові потрапив на відео

“У зв’язку з підвищеною небезпекою прошу обмежити їх використання в парку Шевченка, парку Горького, парку Перемоги та інших подібних зонах відпочинку городян. Також пропоную ввести обмеження швидкості при русі по пішохідних дорогах до 20 кілометрів на годину”, – звернувся до чиновників Юрій Толстих.

Поки петицію підтримали лише сім користувачів мережі. Для того, щоб вона була в обов’язковому порядку розглянута міськрадою, ініціатива повинна отримати підтримку п’яти тисяч харків’ян.

Харків’янин пропонує перейменувати стадіон “Металіст” у Харкові

Нагадаємо, раніше харків’янин запропонував змінити швидкісний режим на п’яти магістралях. Він запропонував дозволити автомобілістам їздити зі швидкістю 80 км на годину по проспектах Московському, Гагаріна, Лева Ландау, вулиці Героїв праці та Білгородському шосе. Автор звернення Ігор Уманський наводить як приклад практику Києва, де на великих магістралях (проспект Бажана, Столичне шосе та ін.) дозволили їздити майже вполовину швидше.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі