Харків’янин просить встановити світлофор на аварійному перехресті

На думку жителя Холодної гори, регулювальника не вистачає на перетині Григорівської шосе та проспекту Любові Малої. Відповідна пропозиція з’явилася 2 вересня на сайті Харківської міськради.

Автор петиції Олександр Бурда просить чиновників розглянути можливість і встановити світлофор на Т-подібному перехресті.

“На цьому перехресті величезний трафік руху громадського транспорту. Тут же розташована зупинка громадського транспорту, а завдяки великій кількості підприємств, які знаходяться в цьому районі, там їздить велика кількість особистих автомобілів”, – написав Бурда, додавши, що без світлофора на перехресті та нерегульованого пішохідного переходу поруч з ним часто відбуваються аварії.

Підтримати ідею можна за посиланням. До закінчення збору є ще 90 днів. Нагадаємо, щоб пропозиція потрапила на розгляд, воно повинно набрати 5000 підписів, на це відводиться три місяці.

Харків’яни просять чиновників очистити річку в центрі міста

Нагадаємо, раніше харків’янин просив заборонити нічні перегони в центрі міста. Автор звернення поскаржився, що через гучні звуки транспорту, що проїжджає вночі, неможливо заснути й запропонував комунальникам вимірювати рівень шуму під час поїздок байкерів і автомобілів без глушників.

Коментарі