Харків’янин виламав вночі двері в культурний центр: суд виніс вирок

Київський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який вирішив вночі увірватися в культурний заклад. Фігурант визнав свою провину та пішов на угоду зі звинуваченням. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Нічний вибух у Харкові кваліфікували як хуліганство

Як стало відомо, інцидент стався на вулиці Скрипника, 7 о 04:00 18 жовтня. Чоловік виламав вхідні двері в “Муніципальний центр культурних ініціатив” і проник всередину, після чого намагався потрапити в підсобне приміщення. Чергові комунального закладу хотіли його зупинити та заявили, що викликали поліцію. Тоді зловмисник розпилив в обличчя співробітникам газовий балончик. Чоловік та жінка отримали опіки рогівки очей.

В ході розгляду харків’янин визнав свою провину. За хуліганство суд засудив його до року обмеження волі з роком випробувального терміну. На цей час вирок не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі