Харків’янин заявив про викрадення автомобіля, який покотився та врізався в дерево (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області. Увечері 10 серпня на спецлінію надійшов сигнал від харків’янина, який заявив про викрадення автомобіля. За словами чоловіка, він залишив свій Opel на кілька хвилин, а коли повернувся, “німця” не виявилося на місці.

Під Харковом трактор без водія скотився зі схилу та задавив чоловіка

Копи знайшли машину недалеко від місця виклику. Автомобіль знаходився на узбіччі зі слідами ушкодження. Як виявилося, чоловік не поставив Opel на “ручник”, той покотився та врізався в дерево. В результаті події ніхто не постраждав. Відносно власника транспортного засобу патрульні склали протокол за статтею 124 (“порушення правил дорожнього руху, яке спровокувало ДТП”) КУпАП України.

Обгін з переворотом: з’явилося відео аварії на Білгородському шосе в Харкові

Нагадаємо, раніше в Харкові на перехресті проспекту Лева Ландау та вулиці Краснодарської зіткнулися три авто: Honda, Chevrolet і Volkswagen. Останній автомобіль після удару протаранив кіоск з продавчинею всередині. В результаті ДТП 22-річний водій Volkswagen отримав черепно-мозкову травму та перелом плеча, хлопця доставили в лікарню. Ще двоє автовласників від госпіталізації відмовилися. Продавець відбулася забоями.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі