Харків’янину, який ногами пошкодив машину швидкої допомоги, загрожує до п’яти років ув’язнення – поліція

Правоохоронці з’ясували, що матеріальні збитки від дій чоловіка склали понад 32 тисячі гривень.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Правоохоронці передали в суд обвинувальний акт щодо 26-річного чоловіка. Під час досудового розслідування з’ясувалося, що бригада швидкої медичної допомоги прибула на виклик по вулиці Луї Пастера. Поки фельдшер і водій піднялися до пацієнта, щоб спустити його на носилках з шостого поверху, перехожий штовхав ногами карету швидкої допомоги. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і пояснити причину свого вчинку не зміг.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 296 (“хуліганство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

У Харкові Nissan не пропустив швидку: постраждав водій і двоє медиків

Нагадаємо, раніше в Первомайському районі Харківської області місцева жителька загрожувала медику. Про це повідомили в пресслужбі поліції. Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що судима за вбивство 35-річна жінка утримувала лікаря і загрожувала йому ножем. Звільнити постраждалу вдалося тільки силовикам. Відзначимо, що в поліції спростовують інформацію про нібито захоплення заручників. За даними правоохоронців, близько 12:00 надійшов сигнал про конфлікт між лікарем і жителем села Олексіївка, що викликав швидку допомогу.

Коментарі