Харків’янка просить чиновників створити мережу платних біотуалетів по місту

Харків’янка звернулася до секретаря міськради Ігоря Терехова з проханням створити в місті мережу платних вбиралень. На її думку, цей проєкт полегшить життя мамам з дітьми, а також працівникам невеликих торгових точок. Відповідна петиція була опублікована на сайті мерії.

Харків’янка просить “виселити” нічний клуб на Павловому Полі

“Прошу Вас організувати установку платних біотуалетів по всьому місту. Особливо це актуально для працівників кіосків і маленьких магазинів, де не передбачений санвузол, а також для мам з дітьми”, – вважає Вікторія Зова.

Збір підписів під ініціативою стартував сьогодні, 19 липня. Для того, щоб петиція була в обов’язковому порядку розглянута секретарем міськради, вона повинна зібрати п’ять тисяч голосів харків’ян. Втім, як показує практика, розгляд не означає результат. Так, ініціатива про створення міського дизайн-коду була підтримана Ігорем Тереховим, а ось прохання жителів Кулиничів відремонтувати дороги – ні.

Харків’яни вимагають закрити колектор на Салтівці: петиція зібрала 5000 голосів

Нагадаємо, раніше харків’янин запропонував перейменувати сад Шевченка. Автор петиції Ілля Самуйлов вважає, що необхідно відновити історичну справедливість і назвати зелену зону ім’ям засновника Харківського університету. Саме Василь Каразін заклав парк на початку XIX століття, а свою сучасну назву він отримав у 1935 році. За шість днів ініціативу підтримали всього 50 громадян.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі