У Харкові вночі стріляли з балкона та на подвір’ї житлового комплексу (Відео)

Пізно ввечері 7 грудня у дворі нового житлового комплексу по вулиці Рогатинська Левада, недалеко від Центрального ринку, невідомі відкрили стрілянину. Відео з камер спостереження виклали в соцмережі.

У Харкові помічник нардепа Куницького відкрив стрілянину на парковці та поранив чоловіка

На кадрах видно, що молодий чоловік під час бурхливого спілкування з двома товаришами дістав з сумки зброю та вистрілив у повітря.

Автор другого відео стверджує, що потім хлопці влаштували стрілянину з балкона другого поверху.

Мешканці викликали поліцію. Камери спостереження зняли, як порушник тікає від правоохоронців.

Ще на одному відео видно, як хлопець у під’їзді будинку фотографує обличчя правоохоронців на телефон, а потім намагається втекти від них.

У поліції інцидент зі стріляниною поки не прокоментували.

“Ми відповзли до дверей, але вона була закрита” – свідки стрілянини на “Науковій”

Нагадаємо, у серпні вночі біля ресторану “Biani” на вулиці Ярослава Мудрого стріляв чоловік. Пізніше стало відомо, що стрілянину відкрив 28-річний громадянин, який повинен був перебувати вдома у зв’язку з обраним раніше запобіжним заходом. У ресторані відпочивала дружина стрільця, до неї почали приставати представники місцевого криміналітету. Коли чоловік приїхав до закладу, йому дали відсіч. Тоді він поїхав за зброєю. Друг намагався зупинити його, заблокувавши проїзд автомобіля. Однак чоловік повернувся до ресторану та вистрілив з автомата дві черги в повітря.

 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі