Харків’янка звинуватила в насильстві чоловіка, відомого в кримінальних колах як Міша “Француз“

Харків’янка Катерина Уварова публічно попросила захисту від чоловіка, який, за її словами, влаштував за нею тотальне стеження, б’є її та погрожує покалічити. Мати двох дітей написала кілька заяв в поліцію та звернулася до суду. Чоловік Михайло Уваров, який старший за неї на 11 років, своєю чергою звинувачує її в маніпуляціях та наклепі.

Харків’янина, який побив дружину при дітях, виселили на 10 днів з житла

Як розповіла Newsroom 25-річна харків’янка, протягом декількох років чоловік проявляє насильство, та останнім часом агресія стосовно неї посилилася.
“Він почав бити, реально калічити, погрожує мені й моїм батькам, ображає. Діти це все бачать. Дочка старша боїться, коли він просто підходить до мене, кричить: “Не чіпай маму“. Сил немає терпіти. Він не дозволяє мені ні з ким спілкуватися, у мене немає друзів. Посадив в клітку та сиди в ній”, — розповіла Катерина Уварова.
За її словами, чоловік контролює всі її листування та пересування по місту. Будинки встановлені чотири камери спостереження.

“Я під постійним стеженням. Я не можу вийти з дому без попередження й дозволу та повинна звітувати, де я була“, – розповіла Катерина.
Вона каже, що багато разів переїжджала до своїх батьків, але через маніпуляції дітьми поверталася до чоловіка. Останнім часом батько став забирати дівчаток з садка сам, не попереджаючи матір, і вона побоюється за них. Катерина заявляє, що чоловік вживав наркотики при дітях. У подружжя є чотирьох- та дворічна дівчинки.
За словами харків’янки, за час подружнього життя вона написала чотири заяви в поліцію. Вперше звернулася до правоохоронців через сімейне насильство ще три роки тому, але тоді ніякої реакції не послідувало. На одну із заяв поліцейські відреагували, зателефонувавши дівчині, проте чоловік відібрав її телефон та сам спілкувався з ними, а потім під погрозами змусив написати відмову від заяви.
“Я намагалася розійтися мирним шляхом, але він категорично мене не відпускає. Каже:“ Ти будеш жити тільки зі мною, а якщо захочеш піти до іншого, звабою кислотою”, – розповіла Катерина Уварова.
Днями дівчина з дітьми втекла від чоловіка до своїх батьків, і їй надходять дзвінки та повідомлення з погрозами від чоловіка. Вона запевняє, що заявити про насильство публічно вирішила, коли вже не знала, куди звертатися за допомогою.
Катерина Уварова вже подала на розлучення та разом з адвокатом хоче домогтися заборони для чоловіка, щоб він не міг наближатися до неї протягом півроку.

“Це дасть мені можливість спокійно розлучитися та ходити на роботу”, – впевнена дівчина.

За її словами, чоловік відкрив для неї фітнес-студію в центрі, проте тепер намагається перешкодити роботі та хоче відібрати автомобіль. Катерина також розповіла, що її чоловік Михайло Уваров впливовий у кримінальному середовищі, де відомий як Міша “Француз“, і через це йому вдається уникати відповідальності.

Сам Михайло Уваров запевняє, що дружина маніпулює дітьми та навмисно представила його в образі тирана.

“Є якісь негативні моменти, сварки та скандали, як і в житті будь-якої сім’ї, але нічого такого, щоб до такої міри ганьбити мене, себе і в цілому нашу сім’ю“, — сказав Newsroom Михайло Уваров.

Заяви про насильство та наркотики він відкидає і вважає, що дружина так вчинила, щоб максимально захиститися від “людини, яка дуже цілеспрямовано хоче повернути та зберегти сім’ю“. За словами Михайла, він забезпечує свою сім’ю всім необхідним, діти займаються з педагогами, ходять в приватний сад і басейн, відкрив для дружини фітнес-студію, де вона може реалізувати себе.

Вчора ввечері поліцейські прийшли в дитячий сад в той момент, коли туди приїхав Михайло Уваров. Копи повідомили, що прибули за заявою дружини та пред’явили терміновий припис, яким чоловікові на десять днів заборонили наближатися до дружини.

На думку Михайла, Катерина домагається того, щоб після розлучення у неї залишилося майно.

“Для мене найголовніше — це спілкування з моїми дітьми. Ми шалено любимо один одного. Мене не цікавить ні майно, ні гроші. Для мене важливі інші цінності. Дасть Бог, може бути мене почують. Відносини між чоловіком і жінкою можуть бути різними, але я дуже сильно люблю своїх дітей, щоб змушувати їх страждати. Максимально лояльно зараз налаштований на вирішення цієї ситуації”, – запевняє Михайло Уваров.

Він також заявив, що готовий сприяти тому, щоб шлюборозлучний процес пройшов якомога швидше.

Офіційно в поліції подружній конфлікт не коментують.

Відзначимо, що у 2019 році харківські правоохоронці оголошували Михайла Уварова в розшук за скоєння тяжкого злочину. Згідно з базою МВС, його підозрювали в крадіжці в особливо великих розмірах.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі