Харків’янина, який побив дружину при дітях, виселили на 10 днів з житла

Харківські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень. 34-річну жінку на очах у дітей побив її раніше судимий чоловік. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові судитимуть чоловіка за знущання зі свого літнього батька

Вночі 26 січня до правоохоронців звернулася сама харків’янка. На місці події правоохоронці застали не тільки постраждалу, а й двох переляканих дітей семи та восьми років.

На їхнього батька склали два адмінпротоколи за статтею 173-2 (“домашнє насильство”) КУпАП. Агрессора на десять днів виселили з дому та заборонили наближатися до сім’ї. Слідчі також відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (“нанесення легких тілесних ушкоджень”) КК України.

Зневажав батьків та погрожував їм розправою: у Харківській області судитимуть чоловіка за домашнє насильство

Нагадаємо, раніше в Харківській області сімейну пару притягнули до відповідальності через невиконання батьківських обов’язків. 15 грудня в поліцію надійшов сигнал про те, що житель села Троїцьке здійснює домашнє насильство щодо своєї дружини. Прибувши на виклик, правоохоронці виявили, що подружжя не виконують обов’язки по догляду за дітьми. Їх півторарічна дочка та шестирічний син проживали в неналежних умовах та були недоглянуті. На батьків склали адмінпротоколи.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі