Харків’янки з “тенісним” рахунком поступилися Паризькому ПСЖ

Харківський клуб “Житлобуд-1” втратив всі шанси на продовження боротьби в жіночій Лізі чемпіонів. Наші дівчата з розгромним рахунком поступилися Паризькому ПСЖ, який за п’ять матчів не пропустив жодного гола.

Харківський “Металіст” пішов на зимову перерву лідером Першої ліги

До цього матчу у харків’янок залишалися примарні шанси на продовження боротьби. Відставання від мадридського “Реала” становило всього два очки. Однак суперниці не залишили від цих надій каменя на камені.

Вже в першому таймі у воротах “Житлобуду-1” розписалися Джордін Вітема, Санді Балтімор і Лорена Фазер, а Рамона Бахманн – відзначилася дублем. У другій половині гри свій гол забила захисниця Аманда Ілестедт, після чого парижанки відверто догравали матч. На останніх хвилинах Естель Каскаріно з ПСЖ заробила видалення, але це не вплинуло на підсумковий рахунок – 0:6.

Нагадаємо, раніше харків’янки в непростій боротьбі поступилися мадридському “Реалу” 0:1. Потім була розгромна поразка від ПСЖ, нічия і перемога над ісландським “Брейдабликом”. В останньому турі “Житлобуд-1” чекає матч з “Реалом”, але в турнірному плані він вже не буде нічого вирішувати. Харків’янки в будь-якому випадку залишаться на третьому місці в групі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі