Харківський письменник Сергій Жадан став почесним доктором Каразінського університету

Вчена рада Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна 24 січня надала звання Почесного доктора письменнику Сергію Жадану. Про це Newsroom повідомили власні джерела у вузі.

Володимир Зеленський надав звання Героя України вчителю фізики з Харкова

Нагадаємо, раніше письменник і музикант Сергій Жадан разом з колегами записав пісню в пам’ять про вбитого терористами Даню Дідика. У записі треку взяли участь письменник та організатор проєкту “Так працює пам’ять” Руслан Горовий, фронтмен групи “Мотанка” Віктор Верба, а також музиканти Дмитро Хомулко та Дмитро Водовозов. Всього за добу кліп, опублікований в YouTube, подивилися понад вісім тисяч осіб. На своїй сторінці в Facebook Руслан Горовий розповів про історію появи пісні та закликав музикантів приєднуватися до проєкту.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі