Хотіли відібрати Mercedes: у Києві двоє молодиків з ножем напали на підприємця на парковці ТЦ

У суботу, 9 березня, близько 20:00 на парковці ТРЦ “Lavina Mall” двоє чоловіків побачили як водій сідає за кермо Mercedes-Benz GLE 300 та вирішили відібрати машину.

Так, один із нападників сів на заднє сидіння щойно власник машини відчинив двері, дістав ніж та почав завдавати йому удари. В цей час інший нападник бив власника машини з вулиці, стоячи біля водійських дверей. На крик постраждалого звернули увагу люди, що в цей час були на парковці, тож зловмисники втекли, але згодом їх затримали правоохоронці.

Харків’янин з товаришем напали та пограбували військового в центрі Києва (Відео)

Як повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури, нападниками виявилися двоє чоловіків 19 та 21 років. Один родом із Донесьцої області, другий — із Закарпаття. Як встановили слідчі, молодики мешкали у столиці в хостелі, а викрасти авто планували, щоб заробити гроші на поїздку за кордон.

Фігурантам оголосили підозру у вчиненні розбійного нападу з метою заволодіння автомобілем, поєднаному із застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи. Їм загрожує від 8 до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі