Хотів обійняти дружину і отримав удар ножем у печінку: суд виніс вирок

У Харкові між подружжям виникла сварка з різаниною. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

За даними слідства, на початку серпня перебуваючи в своєму будинку подружжя вживали алкогольні напої. Між ними виникла сварка, після чого чоловік пішов в іншу кімнату. Близько 21:00 жінка вирішила приготувати вечерю і почала різати овочі. Її чоловік, бажаючи обійняти жінку, підійшов до неї ззаду. Злякавшись і вирішивши, що чоловік хоче вдарити її, дружина встромила в чоловіка ніж. Удар прийшовся в область печінки.

Через ревнощі зарізав колишню дружину: суд виніс вирок вбивці

Після цього жінка побігла до сусідів і з їх телефону викликала швидку допомогу. Потерпілого з колотою раною живота доставили в лікарню. За даними правоохоронців, під час суду подружжя помирилися, жінка розкаялася у своєму вчинку. Також потерпілий попросив пом’якшити покарання для дружини.

Підозрюваному у вбивстві сина загрожує 15 років в’язниці

Жовтневий районний суд Харкова засудив жінку до п’яти років позбавлення волі за статтею 121 (“нанесення тяжких тілесних ушкоджень”) КК України з випробувальним терміном на три роки. Вирок поки не набув чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Нагадаємо, раніше Ленінський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, якого звинувачували у вбивстві знайомого. За даними слідства, 20 вересня 2016 року чоловік разом з двома знайомими вживали спиртні напої в дворі у одного з них. За три години посиденьок господар забрав пляшку самогону і пішов в будинок. Підсудний вирішив відібрати у нього напій, наздогнав свого товариша в коридорі, повалив на підлогу і завдав серію ударів ногою по обличчю. Коли потерпілий не віддав пляшку і сів у крісло, зловмисник схопив ніж і встромив його в серце своєї жертви. Від отриманих травм харків’янин помер на місці. Суд визнав жителя Харкова винним за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”) і засудив до 7,5 років позбавлення волі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі