Хулігани пошкодили автомобіль швидкої допомоги в Харкові, поки медики спускали хворого на вулицю

Інцидент стався 15 вересня в одному з районів Харкова. Як повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, о 16:24 бригада прибула на виклик до 43-річного чоловікова. Хворий потребував госпіталізації, тому водій покинув спеціалізоване авто, щоб допомогти медикам винести хворого на ношах з багатоповерхового будинку.

У Харківській області пацієнт побив лікаря та медсестру лікарні – поліція

У цей час кілька невідомих підійшли до машини та почали бити її ногами й палицями. За кілька хвилин автомобілю було завдано значних пошкоджень.

“Жахливо ще й те, що ситуація трапилася серед білого дня на очах багатьох свідків і ніхто з них не намагався зупинити злочинців, покликати на допомогу та викликати поліцію. Більш того, багато хто знімав те все на телефон”, – повідомили в центрі екстреної допомоги.

Поліцію на місце події викликала бригада медиків, опинившись разом з хворим біля пошкодженого авто. Зараз ведеться розслідування.

У Харкові агресивний пацієнт накинувся на лікарів

Нагадаємо, раніше в Слобідському районі Харкова кілька чоловіків влаштували бійку та напали на фельдшера. Як розповів тоді директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, в компанії чоловіків сталася бійка. Під час бійки один громадянин постраждав, його знайомі викликали для нього “швидку”. Медики намагалися оглянути лежачого на землі чоловіка, але його приятелі вели себе агресивно, напали на фельдшера, вдарили його та частково розірвали форму. Після цього співробітники швидкої допомоги від’їхали на безпечну відстань і подзвонили в поліцію. Постраждалого громадянина через годину доставили в лікарню.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі