Хвалив “кадировські зачистки” у Маріуполі: у Харкові черговий фанат “російського світу” уклав угоду з прокуратурою

Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі щодо підтримки російського вторгнення в Україну. Вкотре прокуратура уклала угоду з фігурантом в обмін на визнання вини. Про це стало відомо із Єдиного реєстру судових рішень.

В окупованому Старобільську підірвали автомобіль із місцевим колаборантом

За даними слідства, з 19 березня по 26 квітня В’ячеслав Губанов публікував на своїй сторінці у Facebook проросійські пости. Зокрема, він хвалив “зачистку Маріуполя” з боку “кадирівців”, писав про “неонацистів”, які нібито готують “провокацію в Одесі”. Крім того, фігурант стверджував, що Харків нібито був заснований російським царем.

У ході розгляду чоловік визнав свою провину і уклав угоду з прокурором Василем Пановим (даний обвинувач неодноразово фігурував у угодах із фанатами “російського світу”).

Забрав чуже авто та намалював літеру “Z”: колишнього поліцейського з Вовчанська підозрюють у держзраді

Суд затвердив угоду між фігурантом та прокуратурою. В’ячеслава Губанова засудили до трьох років позбавлення волі з роком умовно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі