Ініціативи політиків не мають стосунку до наших цілей, — Російський добровольчий корпус (РДК)

Російський добровольчий корпус (РДК), який розташувався у Бєлгородській області рф, заявив, що будь-які політичні ініціативи, що походять від зовнішніх організацій, не відображають офіційну позицію корпусу.

У заяві, опублікованій в Telegram 23 травня, РДК зазначає, що це стосується як ініціатив Громадянської Ради, так і спроб ексдепутата держдуми рф Іллі Пономарьова вплинути на їх досягнення, до яких він не має жодного стосунку. Корпус підкреслює, що їхні цілі та погляди відображені в меморандумі та програмних статтях, і жодні інші документи не представляють їхніх позицій.

“Ми рухаємося далі”: російські добровольці продовжують визвольні бої в Бєлгородській області

Ілля Пономарьов, колишній депутат держдуми рф, який набув українське громадянство, активно коментував ситуацію в Бєлгородській області. У своїх коментарях, зокрема, на каналі Freeдом, він висловив думку, що входження російських добровольців на територію Бєлгородської області є історичною перемогою над путінізмом. Він наголосив, що 22 травня 2023 року стане важливою датою.

Пономарьов також перепостив повідомлення журналіста Олексія Барановського з проєкту “Утро февраля”, в якому зазначалося, що “Свобода Росії” та Російський добровольчий корпус є єдиною справжньою опозицією та передовим загоном у протидії режиму президента рф володимира путіна.

Коментарі