У Харківській області поліцейські зупинили водія, у якого виявили зброю та наркотики

Легковик зупинили за порушення правил дорожнього руху, а під час огляду виявили заборонені речовини. Про це 8 вересня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Напередодні на автодорозі Р-11 Красноград-Карлівка-Полтава співробітники патрульної поліції зупинили за порушення правил дорожнього руху BMW-530. Машиною керував 24-річний житель Запоріжжя. Спілкуючись з шофером і 41-річним пасажиром правоохоронці помітили, що чоловіки підозріло поводяться.

Під час огляду в авто виявили два пістолети, перероблені під травматичні, 16 патронів і п’ять пакетів з речовиною, зовні схожим на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Речові докази направили на експертизу.

У поліції відкрили кримінальні провадження у ст. 263 (“незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”) і ст. 309 (“незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту”) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає до семи років ув’язнення.

17-річний підліток помер після вживання наркотиків – ЗМІ

Нагадаємо, раніше в гуртожитку ХНУВС співробітники військової прокуратури спільно з поліцією затримали курсанта, якого підозрюють у торгівлі наркотиками. Сержанта затримали на території військового містечка після збуту канабісу “клієнтові”. Силовики встановили, що хлопець зберігав у гуртожитку та систематично збував наркотики, в тому числі й іншим учням.

Коментарі