Іноземець планував вивезти 11 харків’янок у Бахрейн для роботи в ескорті – поліція

Тепер 49-річному громадянину Азербайджану може загрожувати до 12 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП.

За інформацією правоохоронців, іноземець разом з подільниками шукав у Харкові молодих жінок з фінансовими труднощами та пропонував їм поїхати в Бахрейн надавати послуги сексуального характеру. Чоловік встиг завербувати 11 українок, з трьома з них він зустрівся особисто. Затримали підозрюваного на Південному вокзалі, звідки він разом з жінками мав вирушити до Києва. Кримінальне провадження відкрито за статтею 149 КК України (“торгівля людьми”). Іноземця відправили в СІЗО, однак він може вийти на свободу під заставу у 227 тисяч гривень.

Вербували для заняття проституцією: в центрі Харкова затримали підозрюваних

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові правоохоронці затримали 27-річного чоловіка, який вербував жінок для заняття проституцією в М’янмі. За даними слідчих, житель Сум підшукував дівчат, які зіштовхнулися зі складними життєвими обставинами, і пропонував їм заробити. На вудку підозрюваного попалися дві 24-річних і 33-річна харків’янки.

Коментарі