Кандидат у мери Харкова перехворів на COVID-19

Кандидат у мери Харкова Сергій Ряполов заявив, що припинив активну передвиборчу кампанію через COVID-19. За словами чоловіка, він перехворів разом із усією родиною. Про це активіст розповів у своєму відеозверненні.

Вибори мера: соціологи опитали харків’ян

“Моя дружина не щеплена, вона принципово цього не робила. Вона дуже тяжко хворіла, втратила 5% легень. Я перехворів дуже легко і майже без наслідків”, – заявив кандидат у мери Харкова.

Ряполов також припустив, що явка на виборах буде дуже низькою, тож на дільницях не буде черг. При цьому під час голосування стежитимуть за соціальною дистанцією, а на дільницях будуть антисептики.

На посаду мера Харкова залишилося 10 кандидатів: троє зняли кандидатури

Нагадаємо, Сергій Ряполов відомий у Харкові як потерпілий у так званій справі Кернеса. За версією слідства, його разом із Олександром Кутяніним викрали, а потім побили у приміщенні готелю “Національ”. У цьому звинувачували мера Геннадія Кернеса та його охоронців. Через п’ять років Київський районний суд Полтави закрив справу через систематичну неявку прокурорів, проте сторони оскаржили це рішення. В апеляції призначили повторний розгляд у першій інстанції. Справу розглядають і досі, незважаючи на смерть Геннадія Кернеса.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі