Клінічна смерть після падіння з велосипеда: медики врятували чоловіка

У Харківській області медики реанімували 73-річного жителя Балаклійського району, який впав з велосипеда в канаву. Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму та пошкодив шийний відділ хребта. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У Харкові медики врятували чоловіка в стані клінічної смерті

Вчора о 11:49 бригада швидкої отримала інформацію про велосипедиста, який впав вниз головою та виявився в стані клінічної смерті. По прибуттю на місце події фельдшер разом з медсестрою відразу ж почали реанімувати потерпілого. Медикам вдалося врятувати чоловіка, після чого пацієнта доставили в лікарню.

Нагадаємо, раніше бригада швидкої допомоги прибула на екстрений виклик до жінки, у якої заболіло серце. Через атріовентрикулярну блокаду у пенсіонерки сталася клінічна смерть. Медики оперативно реанімували жінку, відновивши серцебиття та дихання. Після чого постраждалу госпіталізували.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі