Колишній депутат Харківської міськради звільнився з Міністерства внутрішніх справ

Віталій Маляренко подав декларацію перед звільненням. Про це стало відомо 20 жовтня через матеріали, опубліковані на сайті Національного агентства з протидії корупції.

До цього харків’янин очолював управління в Міністерстві, яким до недавнього часу керував Арсен Аваков. Так, у документі Маляренко вказав, що з початку року заробив у МВС 536 тисяч гривень (близько 59 тисяч гривень на місяць). Також харків’янин отримав у Міністерстві 62 тисячі гривень на вирішення соціально побутових проблем і 62 тисячі гривень матеріальної допомоги. Готівкою чиновник зберігав 200 тисяч гривень, 40 тисяч доларів і 5000 євро.

У колонці нерухомості Віталій Маляренко вказав квартиру в Харкові, якою володіє разом з сім’єю, а також апартаменти на 75 м кв в Києві, в яких зареєструвався в березні минулого року. Їздить він на Hyundai Santa Fe вартістю 1,2 мільйона гривень.

Радник Райнін проміняв ХОДА на партію

Нагадаємо, 15 липня депутати Верховної Ради підтримали відставку Арсена Авакова з поста голови Міністерства внутрішніх справ. 291 обранець проголосував “за” таке рішення, семеро висловилися “проти”, а 17 – вирішили не голосувати.

Коментарі