Компанія, яка будувала Ейфелеву вежу в Парижі, буде модернізувати харківські тепломережі – Терехов

Французька компанія готова брати участь в модернізації системи центрального теплопостачання в Харкові.

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов провів успішні переговори з представниками французької будівельної компанії “Eiffage Group” щодо залучення інвестицій у модернізацію міської системи теплопостачання.

“Наша зацікавленість – це, звичайно, система теплопостачання. Це індивідуальні теплові пункти, це магістральні трубопроводи, це модернізація наших котелень. Це питання номер один”, – підкреслив Ігор Терехов.

В.о. мера міста також підтвердив, що для Харкова вкрай важливо налагодити партнерські взаємовигідні відносини з французькою стороною.

“Я вважаю, що досвід фірми “Eiffage Group” і її фінансова стабільність дають змогу сьогодні розглядати питання про модернізацію нашої системи теплопостачання, – заявив Терехов. – Ми готові до взаємодії, щоб до нас приходили європейські фірми, які вміють працювати та зможуть привнести найсучасніші технології в комунальне господарство Харкова. Для нас це вкрай актуально”.

Довідка. “Eiffage Group” – одна з найстаріших будівельних компаній у Франції. Її історія налічує майже 200 років. Станом на 2010 рік, “Eiffage Group” була третьою за величиною компанією у Франції та займала п’яту сходинку серед європейських фірм. Серед її успішних проєктів – Ейфелева вежа в Парижі, тунель під Ла-Маншем, Гренландський міст у Норвегії.

Коментарі