Конфлікт в елітному ЖК Харкова: консьєржку довели до серцевого нападу

Конфлікт стався на території нового житлового комплексу “Павлівський квартал”, який зводять на вулиці Клочківській. Власників однієї з квартир обурило те, що пізно ввечері в житло, яке ще не здано, можна було потрапити тільки по дзвінку консьєржці. Один з власників квартири почав ображати та нападати на жінку. Про це повідомила ініціативна група мешканців ЖК.

У Харкові грабіжник з ножем в під’їзді напав на жінку

На відео з камер спостереження, яке виклали в соцмережі, видно, як чоловік штовхає консьєржку, б’є її по голові та загрожує кулаками в ліфті.

Як повідомили Newsroom в пресслужбі забудовника, після скандалу жінці стало погано: швидка допомога відвезла її з підозрою на інфаркт. Пенсіонерка вже кілька днів перебуває в лікарні в передінфарктному стані.

Керуюча компанія ЖК написала заяву в поліцію, до справи під’єднався забудовник.

У відділі комунікації Нацполіції регіону підтвердили, що зареєстрували інформацію про конфлікт в новобудові, перевірка триває.

У Харкові пенсіонерка впала в шахту ліфта

Нагадаємо, в червні на території нового житлового комплексу по вулиці Новоолександрівській в Харкові двоє чоловіків посварилися біля станції зарядки електрокарів. Після цього один з них відкрив вогонь з травматичної зброї. Пізніше з’ясувалося, що стрілянину почав Дмитро Ніконов – засновник і власник компанії AutoEnterprise, помічник народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Куницького. Правоохоронці відкрили відносно помічника нардепа кримінальне провадження за нанесення легких тілесних ушкоджень, але пізніше перекваліфікували на середні тілесні. Никонову загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі