Крали товар зі складів: у Харкові затримали групу рецидивістів – поліція (Фото)

Про це 20 вересня повідомили у прес-службі Національної поліції України.

За інформацією відомства, протягом минулого року в Харкові було скоєно кілька крадіжок зі складських приміщень та автомобілів. Правоохоронці з’ясували, що всі злочини скоєно одним угрупуванням. До його складу увійшли неодноразово засуджені місцеві жителі, які також “спеціалізувалися” на викраденні авто.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (“крадіжка”) КК України. У жовтні 2021 року після чергового злочину оперативники затримали трьох учасників угруповання. Згодом правоохоронці затримали ще одного спільника.

Поліцейські встановили дев’ять епізодів крадіжки зі складів та автомобілів. Фігуранти викрали гроші із сейфів, товар та інше майно на суму понад півмільйона гривень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі